Szigetelés Szeged
Új generációs nanotechnológiás kenhető szigetelő rendszerek

Hőszigetelés, vízszigetelés, tűzgátlás, épületdiagnosztika és műszaki felmérés témában állunk rendelkezésére. Keressen bennünket bármelyik elérhetőségünkön.

A folyamatos innovációnak és a fejlődő gyártástechnológiának köszönhetően az elmúlt években ez a technológia is hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az új anyagok sokkal jobbak, könnyebben kezelhetők és környezetbarátak.

kerámiagömbök

Cégünket azért alapítottuk, hogy a szigeteléstechnika területén innovatív eljárásokat mutassunk be.

Talán ismert, hogy a technológia az űrkutatás területén került kifejlesztésre a '70-es, '80-as években. Folyamatosan fejlődik ez a technológia is, így a legújabb generációs termékek sokkal jobbak a korábbiaknál.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az eredeti gyártókkal állunk kapcsolatban, ami a gyakorlati munka szempontjából azt jelenti, hogy mindig ki tudjuk választani a célnak legjobban megfelelő felületkezelő anyagot.

Nem disztribútorok vagyunk, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek az alkalmazás, kivitelezés területén, vállaljuk kivitelező csapatok betanítását, vagy helyszíni művezetés biztosítását.

Természetes környezet

Társadalmi felelősségvállalás

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk megóvásáért, az emberiség öko-lábnyomának csökkentéséért. Ezért is próbálunk olyan technológiákkal foglalkozni, melyek kevesebb műanyagot eredményeznek, valamint ezért tartjuk kiemelten fontosnak a hagyományos, természetes technológiával készült vályogházak megőrzését. Teszünk a természetes környezet megóvásáért. Sokan azt mondják, hogy nem érdemes apró, mindennapi cselekedetekkel tenni a környezetért, hiszen az csak csepp a tengerben. Mi azt mondjuk, hogy a tenger cseppekből áll.

Több évtizedes tapasztalattal együttműködő partnerünk:

Domicil Ingatlan

Szigetelés Szeged. Új generációs nanotechnológiás kenhető szigetelések.

Szigetelés Szeged

A honlapon nem gyűjtünk és a szerveren sem tárolunk személyes adatot.

A honlap szerkesztője Marschalek Tamás +36-20-515-0243