Szigetelés Szeged
Új generációs nanotechnológiás kenhető szigetelő rendszerek

Hőszigetelés, vízszigetelés, tűzgátlás, épületdiagnosztika és műszaki felmérés témában állunk rendelkezésére. Keressen bennünket bármelyik elérhetőségünkön.

Sokszor keresnek bennünket azzal, hogy mondjunk véleményt egy ingatlanról. Nehéz kérdés, messzire vezet. Természetesen mindig próbálunk segíteni, valamilyen módon objektív kijelentéseket tenni. Járjuk kicsit körbe ezt a témát, talán érdemes néhány dolgot tisztán látni.

Épületdiagnosztika, vizes falak

Miért vizes, miért reped? Mozog? Veszélyes? Jó a tető? Megvehetem, vagy a fejemre omlik? Mekkora költséggel lehet kijavítani? Általában ezek a kérdések. Egyszóval állapotfelmérés. Több évtizede foglalkozunk ingatlanokkal, így természetesen van véleményünk, és szívesen el is mondjuk egy-egy épülettel kapcsolatban.

Épületdiagnosztika, nedvességmérő

Fontos elfogadni azt a tényt, hogy a takart, beépített szerkezetek kibontása nélkül nem lehet egész biztosan megállapítani okokat. Lehet, még bontással sem.

Épületdiagnosztika, rossz tetőfólia

A szemrevételezéses épületdiagnosztika megtámogatva modern műszeres vizsgálatokkal és a szakmai tapasztalatokkal mégis a legtöbb esetben megfelelő eredményel jár és megnyugtató választ tudunk adni a kérdésekre. Amennyiben nem tudjuk kideríteni az okokat, természetesen azt is elmondjuk. Szeretjük amit csinálunk, hiszünk benne, hogy hasznos a tevékenységünk, így minden megbízást kihívásnak tekintünk és teljes odaadással teljesítjük.

Épületdiagnosztika, hőkamerás felvétel

A szükséges vizsgálatokat elvégezzük minden esetben, mielőtt a nanotechnológiás hőszigetelő rendszert ajánljuk. Nem célunk egy arra alkalmatlan helyen javasolni. Ezesetben először mindig az adott szerkezeti hiba kijavítására teszünk ajánlatot, hiszen csak így működhet hosszú távon kielégítően bármely rendszer.

Több évtizedes tapasztalattal együttműködő partnerünk:

Domicil Ingatlan

Szigetelés Szeged. Új generációs nanotechnológiás kenhető szigetelések.

Szigetelés Szeged

A honlapon nem gyűjtünk és a szerveren sem tárolunk személyes adatot.

A honlap szerkesztője Marschalek Tamás +36-20-515-0243